.:Followers That Cheer Up My Blog~~

20 Feb 2011

Saya nak kurus, hoyeaah!!

Belum kurus....

Tapi, dalam hati...
makin hari, makin cinta dengan blog...
Nak keep typing, n typing...

Tapi kekangan kelajuan internet dan ketidakwujudan berukben (temporary), memang tak dapat dilawan... Perlukah mendemonstrasi sampai tahap Mesir, barula internet berada di tahap superb!! No, thank you!! Say no to keganasan!! (sigh... sedih tengok, negara Islam jer bergolak... Mesir, then, Bahrain, and.. aper tah negara tu, Libya eh, tah, tak ingat! Orang luar... Tepuk tangan jer~)

Tu bab ketidakupayaan Internet, belum lagi masuk kesibukan dengan kesayangan saya, En. LINUS... Kalau ada yang belum kenal, tolong google, sebab kalau nak jadi rakyat Malaysia yang cemerlang, this is one of the idea! So as a cekgu, work harder as a pelaksana... adeh!!
the first pic, Mr. Google shows about LINUS... Nope, its not!!

This is LINUS!!
By the, way, banyak sangat nak story, tapi, kalau panjang, kompem2la tak ada orang nak baca...



Berbalik kepada tajuk... Hehehe.. Kirah tengah diet... Tapi diet sengal... Why? Ok, makan semua kecuali nasi... Berhasil ker? Tunggu, baru jer start, heheheh~

Makan manyak ni jer.... Ades... Kompem tipu!!
P/S: dalam perancangan, a BLOGSHOP in progress... Hoyeaayh!!

3 801 terlepas cakap!!:

fabulousmommy said...

salam, nak kurus & diet mmg susah..dah pernah lalui dulu sebab nafsu makan mmg kuat...try premium beautiful, boleh sekat makan banyak..comfirm...makan sikit dah kenyang...insyaAllah.

SCHAKEYRA said...

kalau mampu, dah lama beli hehehehhe~~

Bidadariku Nadirah said...

saya ada cara untuk kurus..insya'Allah 2minggu dah boleh turun...awak jenis suka diet utk turun berat lagi bagus sebab dalam masa 1-2 minggu lagi cepat berat awak boleh turun...cuma nak berkongsi sahaja...boleh tgk kat blog saya...kurus secara sihat...dan semestinya kesihatan itu adalah kekayaan yg sebenar....^_^~

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...