.:Followers That Cheer Up My Blog~~

24 Feb 2010

.: Diari seorang perempuan... (◕_◕✿)

Aku ingat nak tukar moto blog aku
jadikan ala2 jiwang n girly-geli gitu...
DIARI SEORANG PEREMPUAN (◡‿◡✿)
mungkin,
( ♥♥) SEORANG GURU POMPUAN
 

sigh2... mimpi jerla...
yang aku kena tukar, COVER SET HANDLE MOTOR AKU.. BUKAN MOTO... Tapi MOTOR


Tadi...
Aku gi bengkel motor...
mau repair apa yang patut...


Sinis je mamat tu kata: Cikgu, pompuan lak tu... merempit ker sampai barai gini....


Flashback:
Pagi, aku dah jadi superman atas jalan raya...


Inila rupa motor aku yang barai....


NOTAKECIKSANGAT: Dah tukar, head dye warna hitam laks including lampu dan side mirror... Owh, melayang 70 hengget~~

3 801 terlepas cakap!!:

imHepPie said...

eh la kalo x repair pon ok gak gitu bru nmpak stylo wahaha..

diari sorg pompuan??wekssss~ mcm nama blog tutttttt je haaha

Anonymous said...

ywen:xyah tukar moto blog..ko nyer blog tu pon da nmpk ko tu geli girly hua3

SCHAKEYRA said...

imheppie, bisingla ang.. kena bwk motor abg pon kecoh, ni nka bwk motor barai gtu... tuuuuut...tuuuut hahahhaha i loike sgt2....

yunomi: hahaha ner ada gurly2... nyah ajer ada la hahahahahha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...