.:Followers That Cheer Up My Blog~~

16 Oct 2009

CHENTA dalam jiwaKU!!


--> sebagai seorang kawan,
aku bagi apa yang terbaik aku miliki,
aku mungkin tak kaya,
takleh nak sponsor2,
tapi i give all the best of my time, my kindness, my energy and so on.

sebabnya...,
aku sangat sayangkan, dan menghargai korang (kawan-kawan) keliling aku...





sebagai balasan?
aku tak mintak hadiah yang mahal,
aku tak mintak sponsor for a life,
aku tak mintak pon korang siapkan esemen aku,

apa yang aku nak,
korang menari ngan aku camnie:


MySpace
adalah diri korang...
keikhlasan bersahabat dari korang
waktu2 kritikal aku dengan air mata, adakalanya aku perlukan korang,
dan yang paling aku mahukan,
agar korang tak tikam aku dari belakang...

sebab, aku dah banyak kali kena,
akibat dari aku terlalu sayangkan kawan-kawan aku...
macam aku sayang korang..

for korang yang paling baik,
terima kasih...
sebab korang selalu kembalikan senyuman aku!!

aku nak kawan korang dunia, dan akhirat!!
amin...

anugerah for my bestest friend!!


(u-noe-me)



MyHotComments.com



notakeciksangat2: ada lagi 2-3orang kawan baik yang selalu jugak wipe-my-tears si ash, amoi sexy n momon da real gori!! thanx dear!!

7 801 terlepas cakap!!:

laki cikgu kimia said...

singgah je? angpau raya mana? heheh

mamai said...

kamu kawan yang tulus ikhlas bertuah sesiapa dapat berkawan dengan kamu

SCHAKEYRA said...

laki cikgu: singgah jer, lum keje, ner mampu bg angpau!!

mamai:thanx!! saya suke kawan2.. mungkin ada kwn2 jer tak ske sye!!lalalala~~

arnamee said...

Salam syg..

alolo, bertuahnya ada kawan yg baik dan comey mcm kamu. semoga kamu selalu bahagia syg:)

SCHAKEYRA said...

arnamee: tahukah kamu saya ini comey?? gimana ya?? hehehehe... harap2 sy dapat trus jd baik...dan lebih baik... thanx for da wishing!!!

Anonymous said...

ywen:uit!!youknowme??sape2?jeles neh!!

SCHAKEYRA said...

ywen: yunomi, my fwen lor...hahahhaha... u should jeles bout that!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...